back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ξέχασε το κέρμα, έπαιξε…πέτρα, ψαλίδι, χαρτί και τιμωρήθηκε

Διαβάστε επίσης

Ο David McNamara έκανε το λάθος πριν από το παιχνίδι των γυναικείων ομάδων της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Reading να ξεχάσει το κέρμα στα αποδυτήρια και επέλεξε το…πέτρα ψαλίδι χαρτί.

Όπως αναφέρει ρητά ο κανονισμός ποδοσφαίρου σε όλο τον πλανήτη, πριν από την έναρξη ενός αγώνα ποδοσφαίρου έχουμε το στρίψιμο του κέρματος στη σέντρα για να διαλέξουν οι αρχηγοί των ομάδων, σέντρα ή εστία.

Στην περίπτωση του Mcnamara όμως κυριάρχησε η αφέλεια. Αντί να ζητήσει από κάποιον ένα κέρμα, αποφάσισε οι δύο αρχηγοί των ομάδων της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρέντινγκ να παίξουν το γνωστό παιδικό παιχνίδι, πέτρα, ψαλίδι, χαρτί και όποια νικούσε θα διάλεγε πρώτη.

Αποτέλεσμα της ενέργειας του αυτής ήταν να τιμωρηθεί από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με τρεις εβδομάδες αποκλεισμό. Η υπεύθυνη διαιτησίας, Joanna Stimpson, δήλωσε στους The Times ότι το λάθος του McNamara ήταν “μια στιγμή τρέλας”. Η ποινή του McNamara θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Εκπρόσωπος της FA δήλωσε: “Η FA μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο διαιτητής David McNamara έχει τεθεί σε αναστολή για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, καθώς δέχτηκε ποινή “μη ενεργώντας προς το συμφέρον του παιχνιδιού “.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα