back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αλλαγή έδρας της Εθνικής αποφάσισε η ΕΠΟ

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για την αλλαγή έδρας της Εθνικής, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Η πολύ άσχημη εικόνα ενός άδειου γηπέδου σε παιχνίδι της Εθνικής ομάδας…χτύπησε άσχημα, καθώς είναι η δεύτερη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ μέσα σε λίγες μέρες που το γήπεδο ήταν άδειο. Αυτή λοιπόν η απουσία φιλάθλων στους αγώνες της Εθνικής προβληματίζει την ΕΠΟ η οποία θα προχωρήσει σε αλλαγή έδρας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Γραμμένου στο τηλεοπτικό κανάλι Open.

Οι δηλώσεις του Γραμμένου:

«Ο λόγος ήταν προφανής, η όχι καλή πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση και η μη εμπορικότητα του παιχνιδιού αν θέλετε. Όλα αυτά, μαζί με τον κακό καιρό, συντέλεσαν στο να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Έκλεισε ένας κύκλος στη διοργάνωση, αρχίζει ένας καινούργιος στον οποίο θα επικεντρωθούμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά στα προκριματικά του Euro».

Για την αλλαγή έδρα της Εθνικής: «Αυτό θα το δει η διοίκηση και θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες. Έχουμε υπόψιν μας τα γήπεδα που πρέπει να επισκεφτούμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουμε».

Για τις διαφορές από το Καραϊσκάκη στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι το θέμα να γίνει εκτίμηση από μέρους μας. Ένα γήπεδο είναι ένα γήπεδο. Ας μην επανέλθουμε στο παρελθόν, το μέλλον είναι το θέμα και να επιλεγεί το γήπεδο που θα είναι κατάλληλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα