back to top
18.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Πανιώνιος κέρδισε 1-0 τη Λαμία στη Ν. Σμύρνη

Διαβάστε επίσης

Έπειτα από ένα παιχνίδι αμφίρροπο, με λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, ο Πανιώνιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής Λαμίας και να πάρει τη νίκη με 1-0. Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους, ο Γιώργος Μασούρας στο 84’. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επικράτηση για τον Πανιώνιο.

Στο 37΄, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν μια καλή κατάσταση, με τον Μπερτόλιο να σουτάρει και τον Κότνικ να μπλοκάρει δίχως δυσκολία.

Ο Μασούρας στο 84′ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Λαμίας  και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 και να ξεσηκώσει τον κόσμο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτό ήταν το 5ο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα για τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Στο 90’ η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Αντέτζο δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Με αυτό το γκολ ο Πανιώνιος κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που διεκδίκησε με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα. Οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 17 βαθμούς, ενώ η Λαμία έμεινε στους 11.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Κεϊτά, Πίρις (55’ Σίντι Άλι), Τσιλούλης (46’ Καμαρά), Οικονομίδης (91’ Παπαγεωργίου), Μασούρας, Ντουρμισάι

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος (71’ Οσμάν), Σκόνδρας, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (82’ Καραγκούνης), Επστάιν (81’ Ρόμανιτς), Μπαράλες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα