back to top
32.6 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

32.6 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης: Ούτε μία σφράγιση για τραπεζοκαθίσματα σε πέντε μήνες

Διαβάστε επίσης

Το θέμα της παράνομης κατάληψης κοινόχρηστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα επανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ζήτησε εκ νέου να εφαρμοστεί η απόφαση για ολιγοήμερο “λουκέτο” στα καταστήματα που παρανομούν.

“Σε πέντε μήνες ούτε μία σφράγιση καταστήματος λόγω τραπεζοκαθισμάτων” επισήμανε ο κ. Μπακογιάννης. “Στηρίζουμε την προσπάθεια του Δημάρχου να ανέβουν τα πρόστιμα, θα πήγαινα κι ένα βήμα πιο πέρα δηλαδή να αποφασίζει ο δήμος για το ύψος των προστίμων, όμως μέχρι να γίνει αυτό ας κάνουμε και καμιά σφράγιση. Εκ της εμπειρίας μου μιλώ, αυτό είναι που πονάει περισσότερο” ανέφερε ο κ. Μπακογιάννης.

Ανοιχτή Πόλη: Χρειάζεται πλαίσιο

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Κώστα Ζαχαριάδη. ” Τι προτείνει ο κ. Μπακογιάννης; Να κάνουμε σφραγίσεις; Δεν θα είναι ο ίδιος κόσμος που θα χοροπηδάει ότι κλείνουμε τις επιχειρήσεις; Ξέρετε τι λένε διάφοροι πολιτικοί παράγοντες που εδρεύουν στο κοινοβούλιο; Ότι είναι απόφαση του δημάρχου να κλείσει τις επιχειρήσεις στην Αθήνα” σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης. ” Θέλει συγκεκριμένο πλαίσιο επειδή έχουμε τουριστική σεζόν, επειδή θα έρθει πολύς κόσμος, επειδή υπάρχει ανάγκη να απασχοληθεί ο κόσμος και ανάγκη ελεύθερου χώρου πρέπει να συζητήσουμε τι θέλουμε” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαχαριάδης. Διευκρίνισε πάντως ότι δεν διαφωνεί με την σφράγιση καταστημάτων που παρανομούν συστηματικά.

Λαϊκή Συσπείρωση: Δεν είναι όλη η Αθήνα διασκεδαστήριο

Την ξεκάθαρη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης επανέλαβε ο Νίκος Σοφιανός. ” Θέλουμε να κλείνουν επιχειρήσεις εάν παρανομούν και το πρόβλημα τραπεζοκαθίσματα στην Αθήνα να σταματήσει να λέγεται γενικώς. Δεν είναι όλη η Αθήνα διασκεδαστήριο. Κι όταν λέμε τραπεζοκαθίσματα στις γειτονιές, ναι θέλουμε τραπεζοκαθίσματα στις γειτονιές” υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός.

Μάγδα Μπουλούκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα