back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ισόπαλοι 1-1 Άρης και Παναθηναϊκός – Με πέναλτι και τα δύο γκολ

Διαβάστε επίσης

Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Θεσσαλονίκη  στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Τα δυο γκολ μπήκαν από εκτελέσεις πέναλτι. 

Ο Άρης μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι αλλά ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Γκάμα. Στο 14ο λεπτό όμως πάλι από εκτέλεση πέναλτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ με τον Γιουνές. Ο Άρης φαίνονταν ότι θα έπαιρνε τη νίκη παρά τις πιέσεις των “πρασίνων” στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πιέσεις αυτές απέδωσαν στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Χατζηγιοβάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στον Παναθηναϊκό.

Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν έχοντας από 19 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπης, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (79′ Μαβράι), Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί (74′ Ματίγια), Γιουνές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (74′ Χατζηθεοδωρίδης), Γιόχανσον (33′ Δώνης), Ινσούα, Κουρμπέλης, Κάτσε (74′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης,  μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε: “Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήταν ωραίο, δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Είχαμε τον έλεγχο στο β’ μέρος και ο Άρης τις φάσεις σε ανοικτό γήπεδο. Ρισκάραμε και μπράβο στους παίκτες μου για τη νοοτροπία. Στόχος είναι η εξέλιξη των παικτών και πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα είναι ψηλά”.

Το live του αγώνα

Η ενδεκάδα του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Κωνσταντινίδη, Δεληζήση, Βέλεθ, Μενέντεθ, Σιώπη, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές.

 Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Πούγγουρα, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτη, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλη, Κάτσε, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας). Βοηθοί του οι Πετρόπουλος (Αρκαδίας) – Νικολακάκης (Ηρακλείου).

5ο λεπτό Πέναλτι για τον Άρη. Σύμφωνα με τον Τζοβάρα ο Ινσούα έχει ανατρέψει τον Γκάμα.

6ο λεπτό Ο Διούδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε το χτύπημα του Γκάμα.

14ο λεπτό Νέο πέναλτι για τον Άρη.

15′ ΓΚΟΛ 1-0 για τον Άρη Ο Γιουνές εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα.

16ο λεπτό Στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι έξαλλοι με τον καταλογισμό πέναλτι. Έντονες διαμαρτυρίες προς τον 4ο διαιτητή. Δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.

41ο λεπτό Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα πάτησε εξαιρετικά στον Κάτσε, αλλά το σουτ που έκανε κόντραρε. Η μπάλα έφτασε στον Μπουζούκη, και το δικό του σουτ κόντραρε.

52ο λεπτό Ευκαιρία για τον Άρη. Η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κολοβέτσιου και πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

57ο λεπτό Ευκαιρία για τον Άρη. Πάσα του Μπάσα στον Ντιγκινί, αυτός  μπήκε στην περιοχή, σούταρε με το αριστερό, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

83ο λεπτό Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Κεφαλιά του Μακέντα, έπεσε και έδιωξε ο Κουέστα. Ο Καμπετσής που πήρε το ριμπάουντ ήταν εκτεθειμένος.

84ο λεπτό Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Βέλεθ έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Διούδη

89ο λεπτό Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μακέντα, για μαρκάρισμα στον Σιώπη.

92ο λεπτό Πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Σιώπης ανέτρεψε τον Μπουζούκη μετά από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη.

93ο λεπτό ΓΚΟΛ 1-1 για τον Παναθηναϊκό με εύστοχο χτύπημα του Χατζηγιοβάνη

Τελικό σκορ : Άρης – Παναθηναϊκός 1-1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα