back to top
16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

16.6 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σούπερ Λίγκα: Ξεχωρίζει το Άρης – Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός στις 19.00 ξεχωρίζει από το σημερινό μενού της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Νίκη= πεντάδα για Παναθηναϊκό

Οι “πράσινοι” θέλουν τη νίκη σε μια τόσο δύσκολη έδρα για να κάνουν το άλμα τερματισμού στην πρώτη πεντάδα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τα γνωστά των Κουλιμπαλί και Μουνιέ, καθώς ο Διούδης επανέρχεται.

Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει ανοίξει, ως συνήθως, τα πλάνα του. Βασική του σκέψη είναι ένα 4-3-3, με τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον δεξιά και Ινσούα αριστερά και τους Κολοβέτσιο-Οικονόμου στόπερ, τον Κουρμπέλη στο κέντρο και εσωτερικά χαφ τους Δώνη και Κάτσε, ενώ Μπουζούκης και Χατζηγιοβάννης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα.

Στον Άρη, ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να χρίσει βασικό τον Χαμζά Γιουνές μετά τη συνεισφορά του στην απίθανη ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ (1-2), ενώ από την αρχή αναμένεται να παίξει και ο Μανώλης Τζανακάκης ως δεξί μπακ. Αυτοί που θα χάσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα θα είναι οι Νίκο Μαρτίνες και Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Έτσι λοιπόν, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βαλεριάνος και Τζανακάκης στα άκρα της άμυνας και οι Βέλεθ και Δεληζήσης στόπερ, Σιώπης και Μπάσα θα παίξουν στο κέντρο, με τους Γκαρσία και Γκάμα στα άκρα και τον Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές.

Η υπόλοιπη αγωνιστική

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στις 17.15 με το ματς Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης ενώ στις 19.30 η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ξάνθη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με δύο αναμετρήσεις. Στις 19.οο παίζουν Λαμία- ΠΑΟΚ και στις 19.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα