14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κορίνα Σουμάχερ: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον Μίκαελ»

Διαβάστε επίσης

Μια μέρα πριν τα 50α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ, η σύζυγός του Κορίνα, έστειλε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του «Σούμι».

Ο Μίκαελ Σουμάχερ πέντε χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σκι, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του. Την Πέμπτη συμπληρώνει πενήντα χρόνια ζωής και η σύζυγος του Κορίνα Σουμάχερ επέλεξε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φίλους και θαυμαστές του τεράστιου Γερμανού πιλότου της Formula 1, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως κάνει το παν για να βοηθήσει τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

Το μήνυμα της οικογένειας

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίχαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μχαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα