back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, για τις απειλές σε βουλευτές ΑΝΕΛ

Διαβάστε επίσης

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν αναρτήσεις σε δύο ιστοσελίδες (documento και news247), σύμφωνα με το περιεχόμενο των οποίων , βουλευτές των ΑΝΕΛ, αλλά και ανεξάρτητοι δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Δημητρίου, παρήγγειλε στον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Βαγγέλη Ιωαννίδη, την διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργήματων.

Σύμφωνα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ, φέρεται ως αποστολέας μηνύματος με το οποίο ζητεί από τους παραλήπτες του να απειλούν τους βουλευτές να μην στηρίξουν την συμφωνία, ενώ παραθέτει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα ψηφίσουν θετικά.

Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία».

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα