back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Λυκούδης: Το βράδυ η τελική μας απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα μπορούσα να είμαι αρνητικός σε μια συμφωνία που πιστεύω ότι ο κεντρικός της άξονας είναι θετικός. Την τελική μας απόφαση, επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα την λάβουμε απόψε καθώς συνέρχεται η Πολιτική Επιτροπή, της κίνησης που εκπροσωπώ, της Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς», δήλωσε στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 και στην εκπομπή «Στάση στις 2» ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης.

«Πάνω στο κορμί της Συμφωνίας των Πρεσπών, παίζονται πολιτικοί προσανατολισμοί και αξιοποιείται μια πολιτική αντιπαράθεση εν όψει των καλπών που έρχονται».
Για τον Δανέλλη
Στη συνέχεια ο κ. Λυκούδης αναφέρθηκε στον Σπύρο Δανέλλη τονίζοντας ότι «είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Όμως,ψήφο εμπιστοσύνης όταν ζητάει μια κυβέρνηση, ζητάει την έγκριση του συνόλου της πολιτικής της. Ζητάει να συγκατεθεί κάποιος σε αυτά που πράττει και σε αυτά που θα πράξει.  Όταν λέει ότι εγώ δίνω ψήφο εμπιστοσύνης επειδή συμφωνώ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, να μου επιτρέψετε να πω ότι είναι μια διαφυγή από την πραγματικότητα. Ψηφίζοντας την κυβέρνηση σε ψήφο εμπιστοσύνης είσαι μαζί της. Τι να κάνουμε…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα