14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου στο Indoor tour στην Καρλσρούη

Διαβάστε επίσης

Στην Καρλσρούη στον δεύτερο αγώνα της σειράς Indoor tour της IAAF που θα διεξαχθεί το Σάββατο, θα αγωνιστούν, Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου και Μίλτος Τεντόγλου.

Στην Καρλσρούη θα διεξαχθεί το Σάββατο ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της χρονιάς στο οποίο μετέχουν σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες.

Έντονο θα είναι το ελληνικό στοιχείο, με τις Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο επί κοντώ και τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος. Για την Στεφανίδη θα είναι ο τρίτος στη σεζόν, μετά το 4,74 μ. στο Ρίνο και το 4,71 μ. στην Βοστώνη.

Ντεμπούτο στη φετινή αγωνιστική περίοδο θα κάνει η Νικόλ Κυριακοπούλου, που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από τους αγώνες του ανοιχτού. Στόχος της ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης του Βερολίνου, να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Μεγάλος ανταγωνισμός θα υπάρξει στο μήκος στον ανδρών, με την παρουσία και του δικού μας, Μίλτου Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο, θα κυνηγήσει το πρώτο άλμα της καριέρας του στον κλειστό στίβο πάνω από τα 8,00 μ., αλλά κυρίως θέλει να βρεθεί στην κατάσταση που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα