back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κόντρα Τσίπρα – Καμμένου

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση με βαρύτατες καταγγελίες των πρώην κυβερνητικών εταίρων, μετά την σφοδρή επίθεση Καμένου στον Aλέξη Τσίπρα ότι επεδίωξε την πολιτική του εξόντωση και ότι είναι ψυχρός εκτελεστής.

Ο πρωθυπουργός, φανερά ενοχλημένος, παίρνοντας το λόγο κατήγγειλε τον Πάνο Καμμένο για πολιτικό σχεδιασμό να ρίξει την κυβέρνηση και να καταγραφεί στην ιστορία ως νέος Αντώνης Σαμαράς, ενώ του αφιέρωσε το ποίημα του Καφάβη «η πόλις», αμφισβητώντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν έχει απλώσει γέφυρες στη ΝΔ και την διαπλοκή.

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει δικαιώματα να πει κανείς ότι χτίζει γέφυρες με την διαπλοκή, χρησιμοποιώντας μια φράση που φέρεται να χρησιμοποίησε ο ναύαρχος Ματρόζος, και καταγράφεται ως στίχος σε ποίημα του Στρατήγη, «αν οι ζητιάνοι σαν εμε δεν έχυναν το αίμα, καπεταναίοι σαν εσε δεν θα φορούσαν στέμμα».

Στην πρωτολογία του δε κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με την διάλυση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, για την οποία κατήγγειλε ότι έγινε με μεθόδευση Τσίπρα – Βούτση θα τον αφήσει χωρίς ασφάλεια και θα για ό,τι του συμβεί εκείνος θα έχει την ευθύνη , ενώ άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να παραιτηθεί από βουλευτής.

«Ίσως να δώσω την παραίτησή μου ως βουλευτής, σήμερα το βράδυ, για να δείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για την καρέκλα».

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα