back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Έχει ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ-Άρης στις 19.30

Διαβάστε επίσης

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στις 19.30 ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το σημερινό μενού ανοίγει στις 15.00 με την αναμέτρηση Πανιώνιος – Παναθηναϊκός ενώ στις 19.00 παίζουν Λαμία – ΑΕΛ. 

ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει τον Άρη για να φτάσει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διευρύνει το εντός έδρας σερί του, με 11 νίκες στα προηγούμενα ματς, και παράλληλα να παραμείνει η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα (με απολογισμό 19 νίκες και 2 ισοπαλίες).

Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.  Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίτσιο και ο Ολιβέιρα, με τον Μπίσεσβαρ και τον Ζαμπά στα πλάγια. «Δεκάρι» θα είναι ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Άκπομ.

Ο Άρης από την άλλη θα αγωνιστεί με πολλά προβλήματα στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει τους Μπάσα (τιμωρημένος), Τόνσο, Φετφατζίδη (τραυματίες) και Κωνσταντινίδη (γαστρεντερίτιδα).

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Ροζ και Βαλεριάνο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σιώπης και ο Ματίγια, με τους Γκαρσία και Κόρχουτ στα πλάγια. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Λάρσον και ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου

Ξάνθη – Λεβαδειακός 0-0 (διακοπή λόγω καιρού) Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Κυριακή στις 16.00

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Αθηνών 1-1

ΑΕΚ– Απόλλων Σμύρνης 2-1

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

15.00 Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

19.00 Λαμία – ΑΕΛ

19.30 ΠΑΟΚ -Άρης

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου

17.15 Ολυμπιακός – ΟΦΗ

19.00 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα