back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ημερίδα για τη Γονική αποξένωση

Διαβάστε επίσης

Ημερίδα για τη Γονική αποξένωση πραγματοποιείται  την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 με τη στήριξη της Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για την δεύτερη Ημερίδα στο πλαίσιο της έκθεσης με αφορμή τo graphic novel «Soloúp – Ο Συλλέκτης, έξι διηγήματα για έναν κακό λύκο».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) από τις 10.00 ως τις 18.00.  O τίτλος της είναι : «Η προοπτική της κοινής ανατροφής παιδιών. Καταπολέμηση της γονικής αποξένωσης χάριν του βέλτιστου συμφέροντος του παιδιού».

Έλληνες και ξένοι καλεσμένοι ακαδημαϊκοί θα αναπτύξουν τα ζητήματα κοινής ανατροφής των παιδιών, υποχρεώσεων και δικαιωμάτων τόσο στις οικογένειες με δύο γονείς όσο και μετά τον τυχόν χωρισμό / διαζύγιο, αναζητώντας τα αποτελεσματικότερα εργαλεία με άξονα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Την Ημερίδα συνδιοργανώνουν το Μουσείο Μπενάκη, οι Εκδόσεις Ίκαρος , η Περιφέρεια Αττικής, μετη συμμετοχή του Εργαστηρίου Κοινωνικής Ασφάλισης, Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Mέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επιστημονική Διεύθυνση: ICSP, CSP Greece –Σύλλογος Συνεπιμέλεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα