back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Ντουμπάι

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά του Ντουμπάι. Επικράτησε με 2-1 σετ του Έμπντεν και προκρίθηκε στους «16».

Ο θριαμβευτής της Μασσαλίας μπήκε με το δεξί στο τουρνουά του Ντουμπάι, όντας πλέον στο Νο 11 της παγκόσμιας κατάταξης. Παρά το ότι ο Αυστραλός Έμπντεν ήταν εξαιρετικός για δύο σετ, δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Τσιτσιπά ο οποίος νίκησε με 2-1 και βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης.

Ο αγώνας

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έφτασε γρήγορα στο break. Μόλις στο πέμπτο game του αγώνα έκανε το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για προηγηθεί με 4-2 και έπειτα με σωστή διαχείριση κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-4.

Η εικόνα όμως άλλαξε εντελώς στο δεύτερο σετ. Ο Έμπντεν πίεσε, ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να βρει καλό πρώτο σερβίς και ο Αυστραλός προηγήθηκε με 5-2 και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-3.

Ο Στέφανος όμως αντέδρασε εντυπωσιακά στο τρίτο σετ. Έκανε πρώτος break, για να προηγηθεί με 2-0, αλλά ο Έμπντεν απάντησε με τον ίδιον τρόπο για να κάνει το 2-2. Ο Τσιτσιπάς τα έβαλε με τον εαυτό του για το γεγονός πως άφησε τον Αυστραλό να τον ισοφαρίσει. Αφού ηρέμησε από την κακή γι΄αυτόν εξέλιξη, έκανε τη συνέχεια του σετ έναν δικό του μονόλογο, πήρε τέσσερα από τα επόμενα πέντε game για να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-3 και στη νίκη με 2-1.

Στον επόμενο γύρο ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Έγκορ Γκερεσίμοβ από τη Λευκορωσία, ο οποίος επιβλήθηκε με 7-6 (2), 7-6 (5) επί του Ολλανδού Ρόμπιν Χάσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα