back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

8ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Half Marathon Expo στο Μαρούσι

Διαβάστε επίσης

Η εκκίνηση του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας δόθηκε με τα εγκαίνια της Half Marathon Expo στο Μαρούσι.

Στη 1 το μεσημέρι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ημιμαραθωνίου και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, έκοψε την κορδέλα ανοίγοντας τις πόρτες της έκθεσης και του κέντρου εγγραφών.

Δόθηκε η εκκίνηση του 8ου Ημιμαραθωνιου με τα εγκαίνια της Half Marathon Expo στο Μαρούσι

Gepostet von Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων am Donnerstag, 14. März 2019

Βασίλης Σεβαστής: “Θεαματική η αύξηση των συμμετοχών”.

«Είναι αλήθεια ότι χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση δημιουργεί καινούριες προοπτικές αλλά και καινούριες δυσκολίες. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι το μικρό αδερφάκι του Μαραθωνίου της Αθήνας, γίνεται οκτώ χρονών φέτος και ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 23.000 με βάση τις δηλώσεις και είναι πολύ ιδιαίτερο το γεγονός ότι αυξάνονται θεαματικά και οι συμμετοχές από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει σημαντικά πράγματα πιστεύω. Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα τη συμμετοχή στη διοργάνωση, του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής και την καθοριστική συμβολή των χορηγών μας. Να ευχηθώ εκ μέρους του προέδρου μας και του διοικητικού συμβουλίου καλή επιτυχία σε όλους τους δρομείς. Να ευχαριστήσω επίσης όλους τους φορείς και τα Υπουργεία που συνεργάζονται σε αυτήν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας, που αποτελούν την ψυχή αυτής της διοργάνωσης και γενικότερα των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, Βασίλης Σεβαστής.

Στο εκθεσιακό κέντρο  παράλληλα με την έκθεση λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2019, το οποίο θα εξυπηρετεί τους εγγεγραμμένους δρομείς από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου 2019. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους και του «πακέτου» υλικού που έχουν ήδη δηλώσει, να περιηγηθούν στα περίπτερα της έκθεσης.

Εκπρόθεσμες εγγραφές για όλους τους αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα είναι δυνατές και κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ), κατόπιν διαθεσιμότητας.

Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης:

Πέμπτη: 14/03: 13.00-20.00
Παρασκευή:15/03: 10.00-20.00
Σάββατο:16/03: 10.00-20.00

Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, περιλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα: τον Ημιμαραθώνιο, τον Αγώνα δρόμου 5χλμ., τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ. και τον Αγώνα δρόμου 1.000 μ..

 

Κωνσταντίνα Πλαστήρα 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα