back to top
17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Με τη σημαία του Παναθηναϊκού σκεπασμένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Διαβάστε επίσης

Ο αθλητικός και επιχειρηματικός κόσμος αποχαιρέτισε σήμερα  τον ιστορικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.

Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8 το πρωί έως τις 12:30, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σε πιο στενό κύκλο στις 2μμ και η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η μεγάλη του επιθυμία δεν θα μπορούσε να μην γίνει πράξη. Το φέρετρό του είναι τυλιγμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, όπως είχε ζητήσει πριν από λίγα χρόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στη Μητρόπολη παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος δήλωσε για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου:

Είναι μία πολλή δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν μία τεράστια προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αυτός και τα αδέλφια του μας έμαθαν να αγαπάμε την ομάδα μας χωρίς να μισούμε τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και θα συνεχίσει την πορεία του παρά την απώλεια των τριών αδελφών που τον έφεραν στην κορυφή. Μπορεί τα τρία αδέλφια να μην είναι ανάμεσά μας, αλλά θα είναι για πάντα στην καρδιά μας“.

Στη Μητρόπολη βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δήλωσε για τον Θανάση Γιαννακόπουλο:

Σπανούλης: «Τιμή μου που γνώρισα τον Θανάση Γιαννακόπουλο» | to10.gr

«Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός παράγοντας που βοήθησε τα μέγιστα το ελληνικό μπάσκετ. Αγαπούσε παθολογικά αυτό που έκανε και είχε μόνο φίλους. Ήταν τιμή μου που γνώρισα τον κύριο Θανάση και θέλω να πω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ποτέ δεν χάλασαν οι σχέσεις μας. Πάντα υπήρχε μια ιδιαίτερη αγάπη στο πρόσωπό μου από εκείνον και ένας τεράστιος σεβασμός από μένα προς το μέρος του. Αυτό έμεινε για πάντα μεταξύ μας και δεν θα αλλάξει ποτέ».

Θυμηθείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

 

 

Στεφάνια από τους αδελφούς Αγγελόπουλους και το Βασίλη Σπανούλη

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα