back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αιματηρή συμπλοκή οπαδών με τραυματίες στη Φθιώτιδα

Διαβάστε επίσης

Σοβαρό αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε φιλάθλων της ΑΕΚ σημειώθηκε γύρω στις 2:30’ τα ξημερώματα της Παρασκευής στα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού.

Τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο ένας με τραύμα από μαχαίρι, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η Αστυνομία της Λαμίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport η επίθεση ήταν οργανωμένη, αφού οι δράστες είχαν καλυμένα πρόσωπα με κουκούλες ή κράνη, είχαν μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια, με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Μάλιστα οι δράστες φεύγοντας πυρπόλησαν το Opel Corsa, με το οποίο ταξίδευαν οι άτυχοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αμέσως μετά τα διόδια της Τραγάνας και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο έτρεξαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια και πρόλαβαν να σωθούν.

Η ιστοσελίδα lamiareport συνδέει το συμβάν με το final 4 του Κυπέλλου Γυναικών βόλεϊ το οποίο διεξάγεται στις Σέρρες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Αστυνομίας ενώ και οι διοργανωτές του final 4 στις Σέρρες και οι εκπρόσωποι των ομάδων -συγκεκριμένα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ- δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το συμβάν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα λάβουν από 25 προσκλήσεις η κάθε μία, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η παραλαβή των ονομαστικών προσκλήσεων, θα γίνει σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου, 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, από το φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου «Αστέρια», Π. Κωστοπούλου4, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, με την επίδειξη την αστυνομικής ταυτότητας και αυτοπρόσωπη παρουσία. Μάλιστα, η παραλαβή θα γίνει παρουσία αστυνομικών.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα