back to top
23.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

23.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με οδηγό το πρώτο παιχνίδι

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στα Playoffs ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ξανά την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, για το δεύτερο ματς της σειράς.

Με πολύ καλή ψυχολογία μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ξανά την Μπαρτσελόνα (22:00-Novasports Prime), στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για το δεύτερο ματς των Playoffs της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από την εξαιρετική της άμυνα και αντέχοντας την αντεπίθεση των «μπλαουγκράνα» στο τέλος, έκανε το break, επικρατώντας 77-75. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί μετρούσαν 2/2 από την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Στα αγωνιστικά οι ερυθρόλευκοι και στο δεύτερο ματς δεν θα πάνε με τις καλύτερες συνθήκες. Εκτός παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος εξαιτίας μίας ίωσης δεν ταξίδεψε καν με την αποστολή στην πρωτεύουσα της Καταλονίας. Από την άλλη, στα 35,9’’ πριν από τη λήξη του Game 1 αποχώρησε τραυματίας –ο πολύ καλός στο ματς- Φίλιπ Πετρούσεφ. Τα καλά νέα για τον Σέρβο είναι ότι έχει αποφύγει τη σοβαρή ζημιά, αλλά η συμμετοχή του στο δεύτερο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη.

Η Μπαρτσελόνα στο αγωνιστικό κομμάτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα