back to top
18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

18.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στην τελική ευθεία το No Finish Line – Εξαντλήθηκαν οι 12.000 θέσεις

Διαβάστε επίσης

Η αντίστροφη μέτρηση για το No Finish Line έχει ξεκινήσει με τη συμμετοχή του κοινού να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Εξαντλήθηκαν οι 12.000 θέσεις

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιθυμία του κόσμου να πάρει μέρος στο No Finish Line και να προσφέρει στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς διατέθηκαν και οι 12.000 θέσεις.

Πλέον οι εγγραφές έκλεισαν για τον 90ωρο αγώνα, τον 24ωρο υπερμαραθώνιο Βίκος Ultra Race, το μαραθώνιο αγώνα Nescafé Frappé Marathon και τον οικογενειακό αγώνα μίας ώρας HSBC Family Race.

Μοναδική πιθανότητα να ελευθερωθούν ορισμένες θέσεις και να διατεθούν στους ενδιαφερόμενους, είναι αν κάποιοι απ’ όσους έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους δεν καταβάλουν το κόστος συμμετοχής (όσοι δεν το έχουν κάνουν ήδη) ή δεν εμφανιστούν να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους. Ωστόσο αυτό θα γίνει γνωστό μετά τις 6 Απριλίου.

Τι είναι το No Finish Line

Το No Finish Line της Αθήνας που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα αρχίσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13:00.

Μέσα σε αυτό το διάστημα οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν.

Κωνσταντίνα Πλαστήρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα