back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Εβδομάδα «έξυπνης κατανάλωσης φαγητού»

Διαβάστε επίσης

Έως τις 14 Απριλίου 2019 «τρέχει» στα social media η εβδομάδα βιώσιμης διατροφής.
Στόχος αυτής της ψηφιακής καμπάνιας είναι να ενθαρρύνει την ενημέρωση και τη γνώση γύρω από το φαγητό και την επίπτωση του στο περιβάλλον, στην καθημερινή ποιότητα ζωής και στο άμεσο μέλλον.
Η πρεσβεία της Σουηδίας και το Impact Hub Athens  καλούν τους χρήστες να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο με έξυπνες λύσεις για καλύτερες διατροφικές συνήθειες χρησιμοποιώντας τα hashtags #EatSmartChallenge #7daychallenge #sustainableliving #foodfortomorrow #commonfood.

Εκδήλωση λήξης στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η ψηφιακή δράση θα ολοκληρωθεί με ένα φυσικό Pop up Brunch for Good στις 14 Απριλίου 2019 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, όπου όλοι οι συμμετέχοντες & πρεσβευτές θα συναντηθούν σε ένα διαφορετικό pop-up brunch που συνδυάζει όλη την διατροφική αλυσίδα. Από τους παραγωγούς στην κατανάλωση και τη συσκευασία.

Οι πρεσβευτές της δράσης

Οι προκλήσεις για όσους θέλουν να συμμετάσχουν

Κάθε challenge ξεκινά τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας και διαρκεί 24 ώρες. Εσείς θα πρέπει να προσθέσετε τις σχετικές συνταγές σας σε όποια challenges πιστεύετε ότι μπορείτε να ακολουθήσετε. Συνταγές που θα προάγουν το μήνυμα της μέρας και θα κάνουν την διατροφική σας καθημερινότητα πιο βιώσιμη!

Αυτή τη φορά νικητής θα ανακηρυχθεί ο καθένας από εσάς που με την συμμετοχή του στο #EatSmartChallenge θα έρθει πιο κοντά σε καλύτερες διατροφικές συνήθειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα