back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

13η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδος»

Διαβάστε επίσης

Για εννιά μέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων θα χτυπά δυνατά στο Πασαλιμάνι του Πειραιά. Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού.

Η 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών “Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας”  πραγματοποιείται από 13 έως τις 21 Απριλίου 2019, στον Πειραιά.

Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε, να γευτούμε και να προμηθευτούμε παραδοσιακές, αγνές γεύσεις και αρώματα από όλη την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση αποτελεί ένα πολιτιστικό αντάμωμα όλων όσων υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό των ιδιαιτέρων περιοχών της χώρας μας και δραστηριοποιούνται στη συμπρωτεύουσα. Πολιτιστικά σωματεία από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Τραπεζούντα, Θράκη, Ήπειρο, Χαλκιδική, Καππαδοκία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αϊβαλί, Μικρά Ασία, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Νιγρίτα, Θεσσαλία, Νάξο, Ημαθία και άλλες περιοχές, παρουσιάζουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ’ ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα που αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας χρώμα και δημιουργώντας θετικά αισθήματα για όλους.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό!

Δηλώσεις συμμετοχής για τους Φορείς και Πολιτιστικά σωματεία που επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις, αλλά και για τη συμμετοχή εκθετών, γίνονται στο 2810213318 και στο 6932430433.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πειραιάς – Πασαλιμάνι

• ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Έως και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.
Σαββατοκύριακα: 10:30 π.μ. – 9:30 μ.μ.
Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 μ.μ – 9:30 μ.μ.

• ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ – ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης είναι η θέση του, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πλέον γνωστά σημεία της πόλης. Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη, αφού εξυπηρετείται από ένα πυκνό δίκτυο συγκοινωνιακών μέσων.

• ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Οι επισκέπτες της έκθεσης χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες:
-Στους επισκέπτες κοινού: ιδιώτες που αγαπούν τα τοπικά προϊόντα, επιθυμούν να τα προμηθευτούν απευθείας από τους εκθέτες και ενδιαφέρονται να εντάξουν στην καθημερινή τους διατροφή προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα