back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Europa League: Μεγάλες μάχες για τα δύο εισιτήρια του τελικού

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις ομάδες μάχονται απόψε στα ημιτελικά του Europa League. Άρσεναλ-Βαλένθια και Άιντραχτ-Τσέλσι θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του Μπακού στις 29 Μαΐου.

Οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης αναμένονται συναρπαστικοί. Στον έναν εξ αυτών, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα υποδεχθεί την Τσέλσι, με την ομάδα του Λονδίνου να φαντάζει ως το φαβορί για την πρόκριση, αλλά το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Η Άιντραχτ είναι εκρηκτική ομάδα και αν της βγει το ματς, μπορεί να κερδίζει την οποιαδήποτε ομάδα.

Το κίνητρο είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η Άιντραχτ θα επιδιώξει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στον τελικό. Η Τσέλσι θα παραταχθεί με τη βασική της ενδεκάδα, καθώς το τρόπαιο συνιστά πλέον τον μοναδικό της στόχο για τίτλο. Θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο.

Στο άλλο ζευγάρι η Άρσεναλ υποδέχεται στο Λονδίνο την Βαλένθια. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -2 από την τέταρτη θέση στην Premier League και βλέπουν ως πιο εφικτή την πρόκριση στο επόμενο Champions League μέσω της κατάκτησης του Europa League. Ο Ουνάι Έμερι, που έχει κερδίσει τρεις φορές τη διοργάνωση με τη Σεβίλλη, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ράμσεϊ, Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Σουάρεθ και Γουέλμπεκ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Εζίλ και Μονρεάλ.

Από την άλλη η Βαλένθια μετά την ήττα της από την Έιμπαρ στο «Μεστάγια» βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος που δίνει θέση για το Champions League, θα κυνηγήσει και εκείνη της έξοδο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μέσω της κατάκτησης του Europa League. Οι «νυχτερίδες» θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Τσερίσεφ, Κοκλέν και Κοντογκμπιά.

Οι δύο ημιτελικοί θα ξεκινήσουν στις 22:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote Sport.

Newsroom ΑΘΗΝΑ 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα