back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Daily Mail: “Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά τον Λάζαρο”

Διαβάστε επίσης

Η Λίβερπουλ έριξε νοκ άουτ την Μπαρτσελόνα στο καμίνι του “Άνφιλντ” και έδωσε την έμπνευση στην Daily Mail να αναφερθεί στην ανάσταση του Λαζάρου για να περιγράψει με έμφαση το μέγεθος της επικής πρόκρισης.

Και όμως θαύματα γίνονται…στο ποδόσφαιρο! Ποιος πίστευε αλήθεια πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιτελικού στο Άνφιλντ, πως η Λίβερπουλ θα μπορούσε να ανατρέψει το εις βαρος της 3-0 από την Μπαρτσελόνα από τον πρώτο αγώνα στην Βαρκελώνη; Κι όμως γίνονται!

Τι και αν ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε στη διάθεση του ούτε τον Σαλάχ, ούτε τον Φιρμίνο, ούτε τον Κεϊτά λόγω τραυματισμών; Οι αντικαταστάτες τους αποδείχτηκαν «λίρες εκατό» και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην μεγάλη πρόκριση. Οριγκί και Βαϊνάλντουμ πέτυχαν αμφότεροι από δύο γκολ, οι “κόκκινοι” νίκησαν 4-0 και προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League.

Η μεγαλειώδης ανατροπή ενέπνευσε και τα μέσα ενημέρωσης στο Νησί να αποθεώσουν την ομάδα του Κλοπ, με την Daily Mail να δίνει ρεσιτάλ με τον τίτλο: “Η σπουδαιότερη ανάσταση μετά την ανάσταση του Λαζάρου”!

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα