back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Αλ. Τσίπρας: Είναι μόνιμα τα μέτρα

Διαβάστε επίσης

Μέτρα στήριξης μόνιμου χαρακτήρα για τους πολλούς χαρακτήρισε τις ρυθμίσεις για τις 120 δόσεις, τη 13η σύνταξη και την μείωση του ΦΠΑ, ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ για τις προγραμματικές της θέσεις για 7ημερη εργασία, ιδιωτικοποίηση της υγείας και κατάργηση επιδομάτων, λέγοντας ότι «έχει αρχίσει να σας φοβάται το μάτι των πολλών».

«Χαίρομαι που παρά τις αντιφάσεις η αντιπολίτευση θα ψηφίσει ένα ένα τα μέτρα, πίνοντας το πικρό ποτήρι», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και κατέληξε απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση «σας εύχομαι να είστε σε αυτά τα έδρανα και την επομένη 4ετία για να ψηφίζετε μέτρα ελάφρυνσης που θα φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Λόγω απουσίας του Κυριάκου Μητοστάκη, απάντηση στον πρωθυπουργό έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, λέγοντας ότι η ελληνική κοινωνία στις ευρωεκλογές καλείται να αποδοκιμάσει τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και μετά να έρθετε εδώ να υποβάλλετε την παραίτηση σας. Σχολιάζοντας τα μέτρα, έκανε λόγο για πανηγυρική εκδήλωση του πρωθυπουργού στο Ζάππειο και όχι για σχεδιασμένα μέτρα, που υποδηλώνει πανικό, ενόψει της ήττας στις επερχόμενες εκλογές.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα