back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Φ. Γεννηματά: Λυπάμαι για την απόφαση Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια. Οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε επίσης

Με αιχμηρές αναφορές στις χθεσινοβραδινές ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και την έξοδο Βενιζέλου, συνοδεύτηκαν οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 100ο δημοτικό σχολείο ΑΘηνών για το 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Λυπάμαι για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή μας προσπάθεια. Οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε με νόημα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ενώ αναφερόμενη στην απόφαση να τεθεί ο Γιώργος Καμίνης επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας τόνισε: Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή Καμίνη.

Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχτούν με το ΚΙΝΑΛ, υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά της ΝΔ, λέγοντας οτι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι να αποτελέσει ανάχωμα στην κυριαρχία της δεξιάς.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε οτι οι πολίτες με την ψήφος τους υποχρέωσαν τον κ Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών. Σήμερα -όπως είπε -θα δώσουν ένα τέλος στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα