back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμος να κατακτήσει τον τίτλο στο μπάσκετ ο ΠΑΟ

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα Πατρών στον τρίτο τελικό των πλέι οφ και αν κερδίσει θα κατακτήσει το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» προηγείται 2-0 στις νίκες και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την επικράτηση αφού είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ο Ρικ Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο Αμερικανός προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μάλιστα τους ζήτησε να παίξουν το καλύτερο δυνατό μπάσκετ που μπορούν ώστε να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ το βράδυ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Προμηθέας βρίσκεται στην Αθήνα χωρίς προβλήματα. Ο Μάκης Γιατράς θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και σκοπός του Προμηθέα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε όλο το 40λεπτο και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας Αργύρη Παπαπέτρου.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 9μμ και θα μεταδοθεί απευθείας από το Cosmotesport 4.

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα