back to top
19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

19.8 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οι αναμνήσεις του 2004 ξαναγυρίζουν στο γήπεδο του Χαλανδρίου

Διαβάστε επίσης

Ακριβώς δεκαπέντε χρόνια μετά τον αγώνα με τη Ρωσία, οι Legends 2004 υποδέχονται περισσότερα από 200 παιδιά συλλόγων και ακαδημιών, για να μοιραστούν μαζί τους τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της ομάδας, τις αρχές του ομαδικού πνεύματος και τη χαρά του αθλητισμού. 

Σε μια πολύ σημαντική ημερομηνία που σηματοδότησε την πρόκριση στα προημιτελικά και την πορεία προς τον θρίαμβο, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 θα βρεθούν δίπλα στα παιδιά ως μέντορες, χαρίζοντάς τους μια πολύτιμη εμπειρία, η οποία θα λειτουργήσει ως οδηγός για την υπόλοιπη ζωή τους, εντός και εκτός αθλητισμού.

Κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος της αποστολής και βασικό στόχο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life, την οποία έχουν ιδρύσει απευθυνόμενοι στα παιδιά, μέσα από το τρίπτυχο «Άθληση – Παιδεία – Υγεία», ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια καλύτερη Κοινωνία, ένα καλύτερο Μέλλον για όλους.

Άλλωστε, όπως μας δίδαξε το EURO 2004: «Τίποτα δεν είναι Αδύνατο». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» φιλικό τουρνουά επίδειξης, χωρίς νικητές και ηττημένους, κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε Legend θα αναλάβει μία ομάδα και θα γίνει «προπονητής» των παιδιών για μία μέρα.

Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν με τις ομάδες Κ12 είναι: Α.Ε.Κ., Αριστέας Άργους, Ατρόμητος Χαλαδρίου, Δήμητρα Απόλλων 2005, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανηλειακός. Επιπλέον, οι Legends 2004 θα συμμετάσχουν σε αγώνα με την ομάδα της Action Aid Hellas, προπονητής της οποίας είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πρεσβευτής του Προγράμματος Beyond Goals του UEFA Foundation For Children.

Aνδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα