back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς ο Σολδάνο

Διαβάστε επίσης

Συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Μπόκα Τζούνιορς για 18μηνο δανεισμό του Σολδάνο αποκαλύπτουν οι Αργεντινοί και με οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Όταν ο Ολυμπιακός προχωρούσε στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο τον περασμένο Ιανουάριο με κάτω από 1.000.000 € για έναν Αργεντινό επιθετικό πρώτης κατηγορίας, μόλις 24 ετών, ήταν σαν να…έκλεβε εκκλησία, αφού η μεταγραφική του αξία ήταν τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερη. Εξι μόλις μήνες μετά τα ποσά επιβεβαιώνονται, καθώς όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Σολδάνο.

Τα ποσά που περιλαμβάνει η συμφωνία προκαλούν αίσθηση και να δείχνουν ότι ο Σολδάνο μπορεί να μην προσαρμόστηκε στον Ολυμπιακό αλλά είναι ποδοσφαιριστής αξίας και όχι του πανεριού, όπως κάποιοι προέτρεξαν να αναλύσουν.

Σύμφωνα με την «OLE» η Μπόκα Τζούνιορς θέλει τον Σολδάνο δανεικό για 18 μήνες και σε αυτή τη βάση συζήτησε με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα το «TycSports» αποκαλύπτει τα χρήματα στα οποία φέρεται να έχουν συμφωνήσει ο Ολυμπιακός και η Μπόκα.

Στα οικονομικά δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να λάβουν 300.000 € ως «ενοίκιο» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή τους, ενώ στη συμφωνία μπαίνει και οψιόν αγοράς, η οποία θα ανέρχεται στα 4.500.000 €. Δηλαδή, ένα ποσό 4,5 φορές μεγαλύτερο από τα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον Σολδάνο.

Η ομάδα του Πειραιά δεν τον ξεπουλάει, απλά βλέποντας πως δεν μπορούσε να προσαρμοστεί, γεγονός όχι σπάνιο για παίκτες που έρχονται απευθείας από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, του δίνει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του σε επίπεδο ανταγωνιστικό και πρωταθλητισμού. Η μεταγραφή σε μια ομάδα όπως η Μπόκα, που αποτελεί μία από τις μεγάλες ομάδες ελίτ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τον Σολδάνο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα