14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Χαμός στα αποδυτήρια-Ο διαιτητής μοίραζε κάρτες στους Τούρκους

Διαβάστε επίσης

Οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ την… έπεσαν με βρισιές στον διαιτητή Όρελ Γκρίνφελντ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Ισραηλινός μοίραζε κίτρινες και αποβολές μέσα στα αποδυτήρια!

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Όρελ Γκρίνφελντ είχαν οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Παράπονα που εκφράστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα, εκεί όπου η κατάσταση ξέφυγε.

Ο Καμερουνέζος στόπερ Σεντζού λέει το ρεπορτάζ πως έσπρωξε τον Ισραηλινό, με αποτέλεσμα αυτός να τον αποβάλλει μέσα στα αποδυτήρια. Βαριές κουβέντες φέρεται να ξεστόμισε και ο τεχνικός της Μπασάκ, Οκάν Μπουρούκ, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτός.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Γκρίνφελντ εκτός από τις κόκκινες μοίρασε και κίτρινες. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, ανέφερε μετά τον αγώνα σχετικά με όσα συνέβησαν: “Έβρισαν τον διαιτητή και έγινε χαμός. Έδειξε κόκκινες σε παίκτες της Μπασακσεχίρ. Είναι υποχρεωμένος να τα γράψει στο φύλλο αγώνα”.

Αυτά όλα θα ξεκαθαρίσουν από το φύλλο αγώνα και το τι θα έχει αναφέρει ο διαιτητής της αναμέτρησης. Μένει να φανεί αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν και από την UEFA, γεγονός που σημαίνει ότι εκτός από τον Καχβετσί που αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η Μπασάκ είναι πιθανό να έχει κι άλλες απώλειες στη ρεβάνς του Φαλήρου την επόμενη Τρίτη.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα