back to top
14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

14.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με…σφραγίδα Λιβάγια η ΑΕΚ 2-0 την Κραϊόβα και βλέπει play offs

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ, με σφραγίδα Λιβάγια, πήρε σπουδαία της νίκη 2-0 στη Ρουμανία επί της Κραϊόβα, θα πρέπει να σκέφτεται από τώρα τα play offs του Europa League.

Ο Μάρκο Λιβάγια, μπήκε στη θέση του τραυματία Κλωναρίδη στο 39’ και οδήγησε την ΑΕΚ σε νίκη-πρόκριση 2-0 επί της Κραϊόβα. Δική του ασίστ στο 60’ για το γκολ του Μάνταλου, σκόραρε στο 85’ από εξαιρετική πάσα του Παουλίνιο και η Ένωση έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης, ώστε να συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας- Τραμπζονσπόρ στα play-off του Europa League.

Η ΑΕΚ είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάνταλο στο 20’ και τον Βράνιες στο 40’ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη με τον Λιβάγια να είναι πρωταγωνιστής, καθάρισε το ματς και συνέχισε το αήττητο σερί της στο Europa League, που ανέβηκε στα 11 παιχνίδια.

Πολύ καλοί οι δύο στόπερ της ΑΕΚ, εξαιρετικός ο Παουλίνιο που είχε μια ασίστ για γκολ και άλλη μια στην χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου. Καλύτερος στην επανάληψη και ο αρχηγός, αλλά κορυφαίος όλων ήταν ο Μάρκο Λιβάγια.

Το μόνο αρνητικό για την ΑΕΚ ήταν ο τραυματισμός του Κλωναρίδη στο 39′ που αντικαταστάθηκε από τον MVP, Μάρκο Λιβάια ενώ με φορείο αποχώρησε προς το φινάλε του ματς ο Σιμάο.

Οι συνθέσεις:

Kραϊόβα (4-3-3):Πιλιατσέλι, Μπριτσεάγκ, Άτσκα, Κέλιτς, Μπάνκου, Ματέιου, Κιτσαλντάου, Ιβάνοφ (66′ Κάκα), Βατατζελου, Μπάρμπουτ (73′ Ιονίτα), Ρόμαν (73′ Φόρτες)

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Παουλίνιο, Χουλτ, Σβάρνας, Βράνιες, Σιμόες, Σιμάο (82΄Κρστιτσιτς) Ζεράλδες, Βέρντε (65’ Ολιβέιρα), Μάνταλος, Κλωναρίδης (39΄ λ.τρ Λιβάια)

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα