back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος-Λέγκια 0-2: Φινάλε στο ευρωπαϊκό ταξίδι

Διαβάστε επίσης

Ο Ατρόμητος δεν άντεξε απέναντι στην ανωτερότητα της Λέγκια, ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι και αποχαιρέτησε το Europa League.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας που μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κι εξασφάλισε την παρουσία της στα play-offs του φετινού Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου είχε καλύτερη παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, με το οριζόντιο δοκάρι να στερεί από τον Ρόσα το 1-0 στο 17’, ενώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δυναμική των Πολωνών που μπήκαν στην αναμέτρηση αποφασισμένοι να…καθαρίσουν την πρόκριση.

Χτύπησαν δύο φορές τον Ατρόμητο εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά επιπέδου αλλά και τα λάθη της ελληνικής ομάδας. Το 0-1 ήρθε από τους Πολωνούς στο 29’ όταν ο Καφού έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, «έσπασε» τη μπάλα για τον Γκβίλια κι εκείνος πάσαρε στον Στολάρσκι, ο οποίος σκόραρε με συρτό διαγώνιο σουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Λέγκια με τον Γκβίλια έκανε το 0-2 αξιοποιώντας την σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι από τον Βέσοβιτς, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (4-3-3): Μέγερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μάντσον (69’ Ούμπιδες), Καχίλα (58’ Ουγκράι), Χαρίσης, Ρόσα, Μανούσος, Βέλλιος (83’ Ενσικουλού).

Λέγκια Βαρσοβίας (4-2-3-1): Μαγέσκι, Στολάρσκι, Λέβτσουκ, Γεντρτσέτσικ, Ρότσα (62’ Βιέτσεσκα), Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68’ Ναγκί), Γκβίλια, Λουκίνιας (77’ Καρλίτο), Κουλένοβιτς.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα