back to top
18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

18.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια σε κτίρια υπό κατάληψη

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. από τα ξημερώματα στα Εξάρχεια. Δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων σε κτίρια τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη.

Πρόκειται για τέσσερα σπίτια τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες , οι οποίοι είχαν ζητήσει παρέμβαση της αστυνομίας.

Σε δύο εξ αυτών στην οδό Σπ.Τρικούπη εντοπίστηκαν  συνολικά 143 μετανάστες και πρόσφυγες μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Αλλοδαπών προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει σε εξακρίβωση των στοιχείων τους και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις  θα προωθηθούν σε δομές προσφύγων.

Όπως και σε άλλες ανάλογες επιχειρήσεις οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στράφηκαν και στον εντοπισμό ναρκωτικών.

Τα άλλα δύο σπίτια είναι στις οδούς  Φωτήλα και Καλλιδρομίου. Σε ένα εξ αυτών εντοπίστηκαν τρία άτομα ενώ το άλλο , την ώρα της αστυνομικής παρέμβασης, ήταν κενό.  Η αστυνομία προσήγαγε τρία άτομα.

Αποκλεισμένη ήταν για αρκετές ώρες τμήμα της  περιοχής πέριξ της  πλατείας Εξαρχείων.

Στ.Πέτσας: Δεν υπάρχουν άβατα

“Δεν υπάρχουν άβατα. Αφήνουμε την Αστυνομία να κάνει την δουλειά της. Χρειάζεται ευφυΐα και καλός σχεδιασμός και όχι βία », τόνισε στον ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας την επιχείρηση της Αστυνομίας, κι επανέλαβε ότι η Ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα.

Ν.Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα