back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δύσκολο “μονοπάτι” για τον Τσιτσιπά στο Zhuhai Championships της Κίνας

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει ως επικεφαλής του ταμπλό στο Zhuhai Championships της επόμενης εβδομάδας, όμως η κληρωτίδα δεν του χαμογέλασε όπως θα ήθελε.

Ο Τσιτσιπάς έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του στο 250αρι τουρνουά της Ζουχάι, στην Κίνα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Laver Cup, ο Στέφανος θα ταξιδέψει στην Ασία για να ξεκινήσει την συμμετοχή του στα τουρνουά της ηπείρου.

Μπορεί, η κληρωτίδα να μην έφερε νωρίς αντιμέτωπους τον Τσιτσιπά και το πρώην Νο1 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, αλλά η πορεία του δεν θα είναι εύκολη στο τουρνουά. Ξεκινάει απευθείας από τον 2ο γύρο και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αντριάν Μαναρινό και Ζε Ζανγκ, με πιθανότερο τον έμπειρο Γάλλο.

Εφόσον περάσει στην 8αδα, επόμενο εμπόδιο θα είναι ένας εκ των Πούιγ ή Τσεκινάτο. Εάν καταφέρει Ο Τσιτσιπάς να προκριθεί και να βρεθεί στα ημιτελικά, εκεί εκτός απροόπτου θα τον περιμένει ο πολύ φορμαρισμένος τη φετινή χρονιά, Γκαέλ Μονφίς.

Στο απέναντι ταμπλό του τουρνουά, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, Τσόριτς, Νικ Κύργιου αλλά και εκείνο του Άντι Μάρεϊ που επανέρχεται σιγά σιγά και στα μονά παιχνίδια, μετά την επέμβαση του στο ισχίο τον περασμένο Ιανουάριο.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα