back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκόραρε απέναντι στη Μάντσεστερ και το πρωί έγραψε διαγώνισμα

Διαβάστε επίσης

Ο 16χρονος Λουκ Μάθισον σκόραρε απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ” και την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο για να γράψει διαγώνισμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε αρκετά στον τρίτο γύρο του League Cup Αγγλίας, εξαιτίας ενός 16χρονου. Η ομάδα του Σόλσκιερ μέχρι το 76′ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά ο Λουκ Μάθισον σκόραρε για την Ρότσντεϊλ και έστειλε το ματς στα πέναλτι, εκεί που τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ιστορία όμως στο παιχνίδι αυτό δεν είναι το πόσο δύσκολα πέρασε η Γιουνάιτεντ μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά το τι έκανε ο 16χρονος σκόρερ την επόμενη ημέρα του αγώνα. Όλα τα αγγλικά Μέσα, λοιπόν, ασχολούνται με τον Λουκ Μάθισον. Ο Άγγλος αμυντικός, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αφού εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά του για το γκολ, αποκάλυψε πως δεν θα ξενυχτίσει καθόλου, γιατί το πρωί πρέπει να επιστρέψει στα μαθήματα του και μάλιστα σε μία δύσκολη μέρα. Ο Μάθισον το πρωί της Πέμπτης, σήμερα δηλαδή, γράφει τεστ στο μάθημα της ψυχολογίας.

Ο μικρός πάντως δείχνει συνειδητοποιημένος καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να δώσει βάση στα μαθήματά του, γιατί το ποδόσφαιρο δεν κρατάει για πάντα. “Το ποδόσφαιρο δεν είναι εγγυημένο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά όλα είναι πιθανά. Θέλω να έχω αυτό το εναλλακτικό σχέδιο σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά”, δήλωσε ο Μάθισον.

Δείτε τις στιγμές και το γκολ του Μάθισον

https://youtu.be/oL0THR2Uy90

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα