back to top
19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Πρώτη νίκη για τη Λαμία στη Σουπερλίγκα

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Λαμία, καθώς επικράτησε στην έδρα της με 1-0 του Βόλου στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Αντίθετα η ομάδα της Μαγνησίας δεν μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους και γνώρισε την πέμπτη συνεχομένη ήττα της.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν είχε ευκαιρίες με τη Λαμία στο 36’ να χάνει μια σημαντική με τους Τουράμ και Καραμάνο.

Στη συνέχεια όμως το ματς ήταν κακό και κύλησε με τις δυο ομάδες περισσότερο να ενδιαφέρονται, ώστε να μην δεχθούν γκολ.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο β’ μέρος με τη Λαμία να σκοράρεις το 80’. Ο Τιρόνε πάσαρε πολύ ωραία στον Τουράμ, ο οποίος έκανε περίτεχνη ενέργεια αποφεύγοντας τον Δημόπουλο και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.

Oι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (79’ Σάλιακας), Ρόμανιτς (89’ Βύντρα), Καραμάνος (61’ Τιρόνε), Τουράμ.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Ντεντάκης, Τσίκα, Μαξ (61’ Μπαλογιάννης), Τσοκάνης, Ζοάο Ραφαέλ (69’ Μυστακίδης), Τόρες, Μουνίθ, Γέντρισεκ.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα