back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ

Διαβάστε επίσης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο Λονδίνο την Τρίτη και η Τότεναμ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η Τότεναμ έλυσε την Τρίτη τη συνεργασία της με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι «spurs» ανακοίνωσαν επίσημα το πρωί της Τετάρτης τη συμφωνία τους με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος επιστρέφει σε αγγλικό πάγκο μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με τα «σπιρούνια». Πριν λίγο καιρό ο «special one», είχε απορρίψει πρόταση της Λιόν και πολλά ΜΜΕ είχαν εμπλέξει το όνομα του με κάποια αγγλική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Τότεναμ Ντάνιελ Λίβι δήλωσε για την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές με εμπειρία, με δυνατότητα να εμπνεύσει τους παίκτες του και ένας εξαιρετικός τεχνικός. Έχει κατακτήσει τίτλους με κάθε ομάδα από την οποία έχει περάσει και πιστεύουμε ότι θα φέρει ξανά ενέργεια και πίστη στο ρόστερ».

Από τη μεριά του ο Μουρίνιο ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα εργαστώ σε ένα κλαμπ με τέτοια κληρονομιά και τόσο παθιασμένους οπαδούς. Η ποιότητα στο ρόστερ αλλά και τις ακαδημίες με ενθουσιάζει. Με ελκύει το σενάριο της συνεργασίας με αυτό το υλικό».

Η ανακοίνωσή των «spurs» για τον Μουρίνιο:

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα