back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Νέος πρόεδρος στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων

Διαβάστε επίσης

Ο καθηγητής Ιατρικής, Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, μετά την πρόσφατη παραίτηση του Ανδρέα Καραμπίνη, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο κ. Γεώργιος Παπαθεοδωρίδης, καθηγητής Ιατρικής στο ΕΚΠΑ, Δ/ντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής και Δ/ντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Ήπατος στο «ΛΑΪΚΟ», υπήρξε μέλος στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ταυτόχρονα, το κενό που άφησε με την αποχώρηση του ο κ. Καραμπίνης ως μέλος διοικητικού συμβουλίου, καλύπτεται από την κ. Φωτεινή Φλίγκου. Η κ. Φωτεινή Φλίγκου είναι αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρώ και επιστημονική υπεύθυνη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ανδρέας Καραμπίνης, ενημέρωσε στα τέλη του περασμένου μήνα με σχετική του επιστολή προς τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΜ, την πρόθεση αποχώρησης του. Ο κ. Καραμπίνης παρέμεινε στη θέση του προέδρου τέσσερα χρόνια.

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα