back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή η Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ

Διαβάστε επίσης

 

Διατηρώντας το αήττητο στην έδρα της -αλλά και συνολικά με τον Άκη Μάντζιο στο τιμόνι- η Λαμία επιβλήθηκε 2-1 του ΟΦΗ με σπουδαία ανατροπή. Γεγονός που σήμανε την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μεγάλο τρίποντο. Που γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο.

Βλέπετε οι Κρητικοί προηγήθηκαν από το 11΄με πέναλτι που κέρδισε ο Μάνος και υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR. Σκόρερ χρίστηκε ο Ναμπί, που αποχώρησε αμέσως μετά λόγω τραυματισμού. Με αντίστοιχο τρόπο (πέναλτι που υποδείχτηκε μέσω του VAR) η Λαμία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Τουράμ, ενώ ο Δημούτσος στο 59’ με κεραυνό πίσω από το πέναλτι πέτυχε το γκολ της νίκης.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Ρόμανιτς (83’ Τζανετόπουλος), Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Τουράμ, Τιρόνε (35’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (90+3’ Σάλιακας).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν (66’ Κουτρουμ πής), Κοροβέσης (79’ Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί (12’ Στάικος), Σεμέντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα