back to top
17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στην Τρίπολη

Διαβάστε επίσης

Ένας φανταστικός Ολυμπιακός έκανε περίπατο στην Τρίπολη διαλύοντας με 5-0 τον Αστέρα και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Το μυαλό όλων στον Γκιγιέρμε.

Σίφουνας ήταν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη που διέλυσε με 5-0 τον Αστέρα. Η ομάδα του Πειραιά έκανε σίγουρα το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της και ένα από τα καλύτερα φετινά της. Έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και τελείωσε το ματς από τα… αποδυτήρια έχοντας το σκορ στο 2-0 στο 9’. Το άσχημο για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως σε αυτό το παιχνίδι έχασαν τον Γκιγιέρμε μετά το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη. Το μυαλό όλων μπορεί να είναι στον Γκιγιέρμε, που έχει κάκωση στην κνήμη, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε μία πολύ άνετη και επιβλητική νίκη.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-5

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

VAR: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερ: 5’ Μασούρας, 9’ Ποντένσε, 35’ Ελ Αραμπί, 44’ Ελ Αραμπί, 73’ Μασούρας

Κίτρινες: 51’ Τασουλής

Κόκκινη: 16’ Πασαλίδης

Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Καπίγια, Σουάρεθ, Μαρκ Φερντάντεζ (22’ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (65’ Μαρτίνεθ), Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες (46’ Μπόρχα Φερνάντεθ).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε (17’ Μπουχαλάκης), Ποντένσε (37’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Ελ Αραμπί (65’ Γκερέρο), Σουντανί.

Στέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα