back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με 156 ψήφους και τον Σαμαρά απόντα πέρασε η τροπολογία για το ποδόσφαιρο

Διαβάστε επίσης

Με 156 ψήφους εγκρίθηκε στη Βουλή η τροπολογία Αυγενάκη για την αντιμετώπιση των φαινομένων πολυϊδιοκτησίας στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, απείχαν τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζε ο Αντώνης Σαμαράς. «Ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος», σχολίασαν στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.«Η μη συμμετοχή του οφείλεται σε προσωπικούς λόγους, επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά», είπε σε δημοσιογράφους ο Γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις. Ωστόσο, στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά το απόγευμα της Τετάρτης απάντησαν ότι «Ο κ. Σαμαράς ούτε έδωσε εξηγήσεις, ούτε του ζητήθηκαν, ούτε θα μπορούσαν να του έχουν ζητηθεί».

Εν τω μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη, οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πολυκατοικία όπου στεγάζεται το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια. Ανάλογη επίθεση πραγματοποιήθηκε και στο γραφείο της βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Έλενας Ράπτη.

«Κατανοούμε την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους, αλλά θεωρούμε απαράδεκτη οποιαδήποτε μορφή βίας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα