back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Formula1: Αναβολή στο GP της Κίνας εξαιτίας του κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

Αναβλήθηκε το GP της Κίνας που ήταν προγραμματισμένο για το τριήμερο 17-19 Απριλίου, μετά από αίτημα των διοργανωτών και η FIA αναζητά πιθανές ημερομηνίες για τη μεταφορά του.

Μία ακόμη μεγάλη αθλητική διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το επόμενο διάστημα αναβλήθηκε στην Κίνα αναβλήθηκε εξαιτίας του κορονοϊού. Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, ήρθε η σειρά και για το GP της Formula 1 να αναβληθεί.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για το τριήμερο 17-19 Απριλίου, αλλά οι διοργανωτές του ζήτησαν την αναβολή του GP υπό τον φόβο του κορονοϊού που έχει εξαπλωθεί στη χώρα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στο αγωνιστικό καλεντάρι. Από τις 5 Απριλίου και τον αγώνα του Βιετνάμ, ο επόμενος είναι προγραμματισμένος για τις 3 Μαΐου στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι της F1 δεν επιθυμούν να αναβληθεί οριστικά το GP της Κίνας και προσπαθούν να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων. Ένα από τα σενάρια που συζητιέται στην παγκόσμια ομοσπονδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι η μετάθεση του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα