back to top
22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

22.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Οχτώ συλλήψεις για ναρκωτικά σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε χθες στο κέντρο της Αθήνας η Αστυνομία προχωρώντας σε 8 συλλήψεις.

Μάλιστα η μία σύλληψη έγινε στην συμβολή των οδών Βερανζέρου και Μενάνδρου, πολύ κοντά στο σημείο όπου την περασμένη Πέμπτη σημειώθηκαν τα αιματηρά επεισόδια με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για έναν αλλοδαπό 21 ετών που εντοπίστηκε να περιτριγυρίζεται από χρήστες ναρκωτικών ουσιών, ενώ αντιλαμβανόμενος τους αστυνομικούς επιχείρησε να διαφύγει με ποδήλατο.

Πάνω του βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 30,7 γραμμάρια ηρωίνης και 11,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης σε 38 συσκευασίες.

Επιπλέον συνελήφθησαν

– 5 άτομα, 3 αλλοδαποί και 2 ημεδαποί στις οδούς Μενάνδρου και Ξούθου καθώς και στην πλατεία Τράιμπερ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, οι όποιοι βρήκαν και κατάσχεσαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ηρωίνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, καθώς ναρκωτικό δισκίο, και

– 2 αλλοδαποί στην πλατεία Εξαρχείων από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Αλλοδαπών Αττικής, οι όποιοι βρήκαν και κατάσχεσαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα και 150 ευρώ.

Επίσης έγιναν και 46 προσαγωγές ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγηθήκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα