back to top
18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

18.2 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Xρυσό μετάλλιο ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μελβούρνης

Διαβάστε επίσης

Το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους κατέκτησε νωρίτερα ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Μελβούρνης.

Ο Πετρούνιας κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και κυνηγάει δυο ακόμη νίκες σε Μπακού και Ντόχα, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για να καταφέρει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς, θα πρέπει να νικήσει στους δυο τελευταίους αγώνες και να έχει επίδοση πάνω από 15.216, προκειμένου να βάλει από κάτω στην ισοβαθμία τον Κινέζο, Γιανγκ Λιου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, ο οποίος στα προκριματικά είχε κάνει επίδοση 15.058, βελτίωσε την επίδοσή του στον τελικό με 15.066 και κατετάγη πρώτος.

Τον Λευτέρη Πετρούνια συνεχάρη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. «Οι ευχές όλων μας σε συνοδεύουν για την κατάκτηση της κορυφής στο Τόκιο», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος προσθέτοντας «Ήδη όμως, και ανεξάρτητα από αυτό τον στόχο, είσαι στην κορυφή της εκτίμησης και της αγάπης κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, και όχι μόνο. Θερμά συγχαρητήρια».

«Για άλλη μια φορά τόσο ψηλά. Για άλλη μια φορά πρώτος. Συγχαρητήρια. Μας κάνεις περήφανους», έγραψε στο twitter της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα