back to top
17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ημέρα δράσης για Τσιτσιπά και Σάκκαρη σε Ντουμπάι και Ντόχα

Διαβάστε επίσης

Με την συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη συνεχίζονται τα τουρνουά σε Ντουμπάι και Ντόχα αντίστοιχα.

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα διεκδικήσουν σήμερα την είσοδό τους στα προημιτελικά των δύο πολύ δυνατών τουρνουά στα οποία συμμετέχουν.

Πρώτος ρίχνεται στη “μάχη” ο Στέφανος ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 14:00GR-Cosmote Sport 6HD, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, έχοντας κερδίσει τον Καζάκο στα ημιτελικά της Μασσαλίας, τουρνουά το οποίο κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Ο Τσιτσιπάς, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο2 του ταμπλό στο Dubai Championships, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετά το άσχημο ξεκίνημα στη χρονιά και έχει κάνει ένα σερί πέντε κερδισμένων αγώνων και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ. Εφόσον καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τους “8” θα παίξει με έναν εκ των Στρουφ-Μπασιλασβίλι.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 16:30GR-Cosmote TV, στη Ντόχα του Κατάρ η Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς από την Αρίνα Σαμπαλένκα για την ήττα της την προηγούμενη εβδομάδα στον 1ο γύρο του τουρνουά του Dubai. Οι δύο τενίστριες θα τεθούν αντιμέτωπες για 4η φορά, με την 21χρονη Λευκορωσίδα και Νο13 στον κόσμο να μετράει δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στην 24χρονη Σάκκαρη που βρίσκεται πλέον στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης και δείχνει πως έχει μπει πολύ δυνατά τη νέα χρονιά, με στόχο να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα