back to top
15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟ κέρδισε 1-3 τον Ολυμπιακό στην Α1 βόλεϊ ανδρών

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό μέσα στο Ρέντη. Οι πράσινοι μετά τη νίκη στο League Cup επικράτησαν και πάλι του Ολυμπιακού στο «Μελίνα Μερκούρη», αυτή την φορά με 3-1 (22-25, 25-21, 14-25, 23-25) και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη.

Σημαντική όχι βαθμολογικά, καθώς για να μπορέσει το «τριφύλλι» να τερματίσει δεύτερο θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ, αλλά ψυχολογικά, καθώς έδειξε για ακόμα μία φορά πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον πολύ μεγάλο του αντίπαλο.

Ο αγώνας στο σχεδόν άδειο κλειστό του Ρέντη δεν ήταν το ντέρμπι που μας είχαν συνηθίσει οι δύο ομάδες στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους. Αυτό είχε να κάνει και με την καλή εμφάνιση των νικητών, αλλά και την κακή των ηττημένων. Οι Πειραιώτες με εξαίρεση το δεύτερο σετ, όπου με φοβερό σερβίς έκαναν με χαρακτηριστική άνεση το 1-1, δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον αντίπαλό τους και έχασαν σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 21/3/2015.

Με τη νίκη αυτή οι «πράσινοι» έφτασαν τους 38 βαθμούς και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί με 36 (παίζει εντός έδρας με τον Ηρακλή). Από την άλλη ο Ολυμπιακός έμεινε στους 41, αλλά είναι τρομερά δύσκολο να χάσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα