back to top
17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Στα μπαλκόνια η Ελλάδα αναστενάζει

Διαβάστε επίσης

Με σύνθημα «Θα διαταράξουμε την βουβαμάρα της πόλης για να περάσουμε το μήνυμα, μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους γύρω μας σαν να είμαστε φορείς του μικροβίου» πραγματοποιήθηκαν μπαλκόνι πάρτι, σε αρκετές πόλεις της χώρας.

Κατερίνη

Στην Κατερίνη για  40 λεπτά  51 DJs συνεργάστηκαν και έπαιξαν το ίδιο σετ τραγουδιών στα μπαλκόνια τους ενώ μαζί τους συντονίστηκαν 5 ραδιόφωνα της πόλης. Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης #kanoumeparty έχει κατακλυστεί με ευχαριστήρια μηνύματα από τους κατοίκους της Κατερίνης ΄όπως αυτό: «Δώσατε μια νότα αισιοδοξίας στη πόλη μας μπράβο σας … Είστε υπέροχοι όλοι και πάντα να είστε καλά και ο Θεός να σας ενδυναμώνει!!»

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική Βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια ντύθηκαν σαν να πήγαιναν σε πάρτι , οι γυναίκες βάφτηκαν, ακούγαμε φωνές και εμείς φωνάζαμε «Γειτονιά είσαι εδώ;». Υπήρξαν  πολύ συγκινητικές στιγμές και χαρούμενες στιγμές» λέει στον Αθήνα 9.84 ο  εμπνευστής της ιδέας #kanoumeparty, Βασίλης Κοντοκώστας. «Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας, εξ’ άλλου το μήνυμα, που θέλαμε να περάσουμε ήταν «μείνετε σπίτι, προστατέψετε τον εαυτό σας και τους άλλους». Μακάρι να εμπνεύσει η πρωτοβουλία μας και να διοργανωθούν μπαλκόνι events παντού. Όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια, θα διοργανώσουμε ένα μεγάλο πάρτι χωρίς κανόνες και θα διαθέσουμε τα έσοδα σε όσους έχουν πληγεί από τον κορονοiό»

https://www.facebook.com/kanoumeparty/videos/230282181455663/

Πάτρα

Το δικό τους ξεχωριστό πάρτι… καραντίνας έκαναν τρεις Πατρινοί dj’s στην ταράτσα πολυκατοικίας. Οι τρεις λάτρεις της μουσικής, ο Πέτρος Σαραντόπουλος, ο Παναγιώτης Χατζηλάμπρου και ο Θεόδωρος Ξούλος. έστησαν τα μηχανήματά τους, έβαλαν τέρμα τα ηχεία κι έδωσαν ρυθμό στη γειτονιά.

Balcony therapy with Petros SarantopoulosPanagiotis Chatzilamprou #covid_19 #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ

Gepostet von Thodoros Xoulos am Montag, 16. März 2020

Ζάκυνθος

Η πρωτοβουλία του  Dj Σταύρου Πήλικα να παίζει συχνά-πυκνά μουσική από το μπαλκόνι του σπιτιού του, βοηθώντας έτσι την ψυχολογική στήριξη των συνανθρώπων του, έγινε  δεκτή με ενθουσιασμό από τους περιοίκους, Το ZanteTimes.GR βρέθηκε εκεί και κατέγραψε αυτό το μουσικό σόου:

Στην Ξάνθη οι κάτοικοι έστησαν πάρτι με λαϊκά και τσιφτετέλια στα μπαλκόνια

Στην οδό Πραξιτέλους, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, το σκηνικό θύμιζε κάτι σε μπουζούκια ή συναυλία, καθώς κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια και άρχισαν να τραγουδούν ζωντανά λαϊκά τραγούδια και να χορεύουν τσιφτετέλι, ξεσηκώνοντας και τους υπόλοιπους στην περιοχή, με αποτέλεσμα να γίνουν όλη μια παρέα. Έστω και από τα μπαλκόνια.

Στη Κοζάνη, ωστόσο, κάλεσαν την αστυνομία

Το απόγευμα του Σαββάτου,σύμφωνα με το kozanimedia.gr,  όταν ο Dj Γιώργος Μπατιάνης άρχισε να κάνει πρόγραμμα στο μπαλκόνι του σπιτιού του αρκετοί γείτονες επιδοκίμασαν τη συγκεκριμένη ενέργεια και βγήκαν στα μπαλκόνια με μπίρες και καφέ. Κάποιοι, όμως, θεώρησαν ότι πρόκειται για ηχορύπανση και έφεραν την αστυνομία στον Dj που έβαλε μουσική στο μπαλκόνι, με αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει να κάνει πρόγραμμα.

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα