back to top
25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

25 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αλ. Τσιατσιάμης (Δ. Αθηναίων): Η πόλη λειτουργεί άριστα επειδή οι εργαζόμενοι του δήμου δουλεύουν σωστά

Διαβάστε επίσης

Ο Δήμος Αθηναίων συνεχίζει τις καθημερινές δράσεις απολύμανσης των δημόσιων χώρων και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις του στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορονοϊού.

«Από πολύ καιρό έχουμε ξεκινήσει διάφορες δράσεις για την αντιμετώπιση του ιού. Έχουμε συστηματικές απολυμάνσεις σε πλατείες, παγκάκια της πόλης πους γίνονται από στόλο που αποτελείται από 50 μηχανήματα και με ειδικό υγρό» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και στην Έλενα Μπρέγιαννη και την Νίνα Κομνηνού, ο γενικός γραμματέας του δήμου Αθηναίων Αλέξανδρος Τσιατσιάμης.

Όπως είπε, ο Δήμος ενεργοποίησε και το «Βοήθεια στο Σπίτι plus» στο 1595 για ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες. «Στόχος να προμηθεύουμε με τρόφιμα και φάρμακα όσους έχουν ανάγκη. Την πρώτη εβδομάδα εξυπηρετήσαμε περίπου 500 αιτήματα ανθρώπων. Τα αιτήματα αφορούν κυρίως φάρμακα και τρόφιμα» διευκρίνισε ο κ. Τσιατσιάμης.

Όσον αφορά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, σημείωσε ότι οι πολίτες της Αθήνας έχουν συμμορφωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ σε σχέση με τους εργαζόμενους του Δήμου, κυρίως στην Καθαριότητα τόνισε ότι έχουν όλα τα απαραίτητα μέσα για την ασφάλειά τους. «Κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, όπως όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Η πόλη λειτουργεί άριστα επειδή οι εργαζόμενοι του δήμου δουλεύουν σωστά» ανέφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα