back to top
19.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

19.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 17/7

Διαβάστε επίσης

Ξεχείλισε και σήμερα η οργή των συγγενών της δολοφονημένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη μόλις αντίκρυσαν τον 58χρονο, καθ’ ομολογίαν του, δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,  οι συγγενείς του θύματος μόλις τον είδαν δεν άντεξαν και ξέπασαν εναντίον του.

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθιεα και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η διαδικασία θα συνεχιζόταν σήμερα με την εξέταση μαρτύρων , ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο , εκτός από τον κατηγορούμενο.

Ωστόσο η δίκη διεκόπη για την Τρίτη 17 Ιουλίου λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη.

Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη μέσω της συνηγόρου της ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς για την φραστική επίθεση συγγενών εναντίον τους, στον προθάλαμο των δικαστηρίων.

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μία ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην όργη μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμια περίπτωση δεν τις εννοώ και γιαυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα», η δήλωσή της.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα