back to top
17.2 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στην Αθήνα ο Μεριά για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται ο Τυνήσιος στόπερ Γιασίν Μεριά, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης του Γιασίν Μεριά, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα, για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνεχεία να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Σπορτίφ και απομένει πλέον το τυπικό σκέλος που έχει να κάνει με τις υπογραφές των συμβολαίων και την ανακοίνωση του.

Ο 25χρονος αμυντικός Γιασίν Μεριά που από χθες οι Τυνήσιοι τον θεωρούσαν «κλεισμένο» για την ελληνική ομάδα, έρχεται για να αποτελέσει τον έναν από τους δύο βασικούς στόπερ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν επίσης η μεταγραφή έκλεισε στο ποσό του 1.800.000 ευρώ, ενώ ο Μεριά έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Ο παίκτης είχε προταθεί πριν από το Μουντιάλ, εξετάστηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Πέδρο Μαρτίνς και αποφασίστηκε να γίνει η πρόταση για την απόκτηση του κίνηση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα