back to top
28.1 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

28.1 C
Athens
Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Ο «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη» ανοίγει τις πύλες του

Διαβάστε επίσης

H Τεχνόπολη ετοιμάζεται να μετατραπεί σε «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη» για να υποδεχθεί τους μικρούς Αθηναίους.

Πρόκειται για ένα νέο διασκεδαστικό και …διαστημικό φεστιβάλ, το «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη» αφιερωμένο στα παιδιά. Πραγματοποιείται στις 15 και τις 16 Σεπτεμβρίου, με δράσεις για όλα τα γούστα: αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά workshops, μουσικοπαιδαγωγικά και επιστημονικά προγράμματα, διαδραστικές εκθέσεις, food corner, πλήθος μουσικοθεατρικών παραστάσεων, και πόσα ακόμα εκτοξεύουν την φαντασία και την καλή διάθεση. Από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

planitis_P100

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με θέματα όπως ο αθλητισμός, η τεχνολογία, επιστήμη, αστρονομία, περιβάλλον, ιστορία τέχνης, θέατρο, μουσική, χορός, μαγειρική, ζαχαροπλαστική, τσίρκο, δημιουργική γραφή, βιβλίο, animation, σινεμά, μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, παιχνίδια μυστηρίου και… κυνήγι θησαυρού.

«Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;»

Παράλληλα το INNOVATHENS ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιάσει τη σούπερ ενδιαφέρουσα διαδραστική έκθεση «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω;». Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (ΙΕΠΑΣ), ακαδημαϊκά ιδρύματα, φορείς και εταιρίες, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν το vertical farming, το weather modification, την εικονική πραγματικότητα, τη ρομποτική, την αστρογεωλογία, την αστροβιολογία και τη διαστημική, δηλαδή επαγγέλματα που σήμερα βρίσκονται σε πειραματικό ή πρώιμο στάδιο και θυμίζουν ακόμη και επιστημονική φαντασία- αλλά στο μέλλον θα είναι στην καθημερινότητα μας.

planitis_P100

Τιμές εισιτηρίων
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Παιδί (ημερήσιο εισιτήριο): 8,00 €
Συνοδός (ημερήσιο εισιτήριο): 6,00 €
Παιδί (διήμερο εισιτήριο): 14,00 €
Συνοδός (διήμερο εισιτήριο): 10,00 €

ΤΑΜΕΙΟ
Παιδί (ημερήσιο εισιτήριο): 10,00 €
Συνοδός (ημερήσιο εισιτήριο): 7,00 €
Παιδί (διήμερο εισιτήριο): 17,00 €
Συνοδός (διήμερο εισιτήριο): 12,00 €
Ομαδικό ημερήσιο (6 άτομα και πάνω): 6€/άτομο
Ανέργων / ΑΜΕΑ: 50% έκπτωση

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

planitis_p100

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα